Nagy József weboldala

Munkámról

2017. június 1-től a Fertő-Hanság Nemzeti parknál dolgozom ismét, ahol informatikai fejlesztéseket és erdőgazdálkodással kapcsolatos adminisztratív munkákban segítek a területkezelési csoportban. Jelenleg egy “Intranet” kialakításán dolgozunk, melynek keretében bizonyos Excel, Word, valamint papíralapú nyilvántartásokat ültetünk át  PHP, MySQL, HTML5 környezetbe.

Teszt felület: http://njozsi.hu/fhnp/

2017. május 1-ig a Masterpartner Kft-nél mint kreatív munkatárs több mintaprojekten dolgoztam. Signage-kijelzőkre készítettem digitális tartalmakat, reklámvideókat Adobe Affter Effect, Photoshop eszközök segítségével, valamit felhőben futó minialkalmazásokat PHP, MySQL, HTML5 környezetben melyek demói az alábbi linken megtekinthetők:

          http://www.njozsi.hu/portfolio

2016. októberéig a Fertő-Hanság Nemzeti parknál sok számomra szakmailag is érdekes munkát végeztem: http://www.ferto-hansag.hu/hu/qr-kodok-segitsegevel-elerheto-oldalak.html

2016. június 11-ig az Universitas Fidelissima Kft-nél dolgoztam mint informatikus, jelenleg munkanélküli vagyok. A Kft-nél a munkám elsősorban a munkaadóm számítógépes hálózatának folyamatos karbantartására mellett, a cég weboldalának karbantartására, valamint felmerülő hardver ill. internetes problémák kijavítására terjedt ki. Természetesen a dolgozók úgymond “privát számítástechnikai gondjait” is igyekeztem a legjobb tudásom szerint megoldani.

1983 óta lett komolyan hobbym a informatika, lassan már 36 éve! Kimondani is sok… Az első programjaimat még IMB 5110-re írtam BASIC nyelven. Aztán jött Commodore 64, majd az IBM XT, AT gépek, BASIC, DBASE III, majd a Clipper 87, a Clipper 5.2. 2004-ben jött egy nagy váltás a programozásban, mert átálltam webes technológiára Linux APACHE, MySQL és PHP környezetben.

Az első weboldalt még 1998-ban készítettem, azóta sokat fejlődött ez a technológia. Ma már szinte mindent munkámat WEB-re készítem.

Készítettem néhány weboldalt barátaimnak is. Elsősorban a munkámból adódóan a munkahelyem számára. Többféle webszerkesztővel próbálkoztam, de rá kellett jönnöm, hogy ha igazán olyan oldat szeretnék ami úgy működik ahogy szeretném, akkor meg kell tanulni a HTML nyelvet ill. PHP-t valamint a MYSQL adatbáziskezelés alapjait.

Korábbi munkáim:

Régebben készítettem, de ma már nem én szerkesztem az alábbi oldalakat:

Álatában a web-et, mint felületet használom különféle ürlapok megjelenítésére, amelyekről az adatok MySQL adatbázisba kerülnek. Szívesen készítek különféle nyílvántartó alkalmazásokat az internetre. A korábban DOS-Clipper alapú programjaimat sikeresen írtam át, web alapú alkalmazásokká.

Szívesen fejlesztek adatbázisokkal, szinkronban működő képgalériákat, speciális lekérdezéseket is.

Szakmai önéletrajz